Εταιρική Παρουσίαση

Η δυναμική παρουσία της FESTOOL στην Ελληνική Αγορά μετράει ήδη 25 επιτυχημένα χρόνια. Από την ίδρυση της εταιρίας, το 1925 μέχρι σήμερα η FESTOOL κατάφερε να εδραιωθεί ως ο κορυφαίος κατασκευαστής εργαλείων στην κατηγορία ‘premium products’ συνδιάζοντας γερμανική ποιότητα και πρωτοπορία. Με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών μας, η FESTOOL προσφέρει προιόντα και λύσεις για τον επαγγελματία ασυναγώνιστης ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού. Τα προιόντα της FESTOOL διανέμονται σε όλο τον κόσμο μέσω ενός πολύ καλά οργανωμένου δικτύου πωλήσεων και after sales service.

etairiki parousiasi
pistoi stis arxes

Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας

Η Hellenic Tool Center αποτελεί μέρος της οικογένειας της FESTOOL και επίσημο συνεργάτη για την Ελληνική αγορά. Η εταιρία δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στην πώληση φορητών ηλεκτρικών εργαλείων, τριβείων αέρος, απορροφητικών συστημάτων, αξεσουάρ, λειαντικών καθώς και συστημάτων οργάνωσης χώρου εργασίας. Με σεβασμό και προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό, πιστοποιημένο δίκτυο πωλήσεων και εξουσιοδοτημένα service με βάση τα υψηλά στάνταρ της FESTOOL, στην Ηellenic Tool Center συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις επιδιώκοντας μακροχρόνιες συνεργασίες πάντα πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας.

Οι υπηρεσίες μας

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών. Στις εγκαταστάσεις μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, διαθέτουμε showroom με όλη την γκάμα των εργαλείων και πλήρως εξοπλισμένο service ικανό να σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση τόσο κατά την αγορά των εργαλείων σας, αλλά και σε after sales υπηρεσίες και προϊόντα.

oi ipiresies mas2
prosopopoihmenh eksipiretisi

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Το προσωπικό της Hellenic Tool Center δεσμευόμαστε να βρίσκεται πάντα δίπλα σας, αρωγός στο καθημερινό σας έργο. Στόχος μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Προτεραιότητα μας η συνεχής ενημέρωση και βελτίωση των γνώσεων μας, μέσο σεμιναρίων που παρέχουν οι κατασκευαστές. Οδηγός μας πάντα η δική σας αξιολόγηση, έτσι ώστε η Hellenic Tool Center να είναι η πρώτη σας επιλογή και να χτίσουμε μαζί σχέσεις εμπιστοσύνης.

Κινητήριος δύναμη..οι συνεργάτες μας

Τα 25 χρόνια παρουσίας της FESTOOL στην Ελλάδα τα οφείλουμε στους συνεργάτες μας και στις οικογένειες των ανθρώπων που μας έχουν στηρίξει. Για εμάς αποτελούν μέρος αυτής της μακρόχρονης πορείας και την κινητήριο δύναμη μας. Είναι οι άνθρωποι που κάνουν πράξη καθημερινά τη φιλοσοφία και το όραμα μας και αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρίας μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο αυτό με σεβασμό και εντιμότητα.

kinitirios dunami
apostoli masv3

H αποστολή μας

Η Hellenic Tool Center έχει στόχο να προσφέρει σε επαγγελματίες και τελικούς καταναλωτές, άριστης ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας ανανεώνεται διαρκώς, καθώς τα νέα προϊόντα που εισάγονται, προκύπτουν έπειτα από στενή παρακολούθηση της παγκόσμιας αγοράς με κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.